Junior werkvoorbereider installatietechniek

Roos den Boeft
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roos den Boeft
OKT 10
Zuid-Holland Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138172
Solliciteren

Over de functie

Als junior werkvoorbereider ben je samen met de technisch projectleider verantwoordelijk voor de werktekeningen, het bestek én het toezicht van de projecten op het gebied van bouw, renovatie en onderhoud aan uiteenlopende (sport)accommodaties. De accommodaties kunnen verschillen van een groot internationaal evenement tot zwembaden en sportvelden. Veiligheid, zekerheid, innovatief denken en duurzaamheid staan bij jou voorop en dat zie je terug in de kwaliteit van jouw werk. Deze functie bied jou de mogelijkheid jou kennis en ervaring op werktuigbouwkundig of installatietechnisch gebied te verbreden.

Functie eisen

-         Een afgeronde HBO diploma werktuigbouwkunde of installatietechniek;

-         Een opleiding of de bereidheid om aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van veiligheid, installatietechniek of zwemwaterbehandeling.

Over het bedrijf

Bij de gemeente werkt de productgroep sportvoorzieningen aan verschillende projecten om de inwoners te stimuleren een sportievere levensstijl aan te nemen. De productgroep zorgt ervoor dat de sportvoorzieningen voor iedere inwoner veilig en toegankelijk zijn en ondersteunt sportverenigingen bij de verschillende aspecten. Daarnaast werken zij aan projecten omtrent grote internationale (sport)evenementen.

De ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van de sportvoorzieningen van de gemeente worden verzorgd door de afdeling Bouw, Onderhoud & Techniek. De sportvoorzieningen bestaan uit sportparken en sportaccommodaties. De afdeling verzorgt het projectmanagement, de werkvoorbereiding, directievoering en controle op de realisatie van het werk. Daarnaast draagt deze afdeling zorg voor marktverkenning, het opstellen van meerjarenonderhouds- en investeringsplannen, begrotingen, aanbestedingen en veiligheid- en verduurzaming van gebouwen.

Interesse in de functie van junior werkvoorbereider installatietechniek? Dan kom ik graag met je in contact! Solliciteer via de daarvoor bestemde knop of neem contact met mij op via 06-51584810 of roos.denboeft@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job