HR-adviseur

Vera van Staveren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vera van Staveren
OKT 10
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138168
Solliciteren

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in regio Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar een HR-adviseur met ervaring. Je komt in dienst bij Maandag® en kunt bij verschillende opdrachtgevers komen te werken.

Als HR-adviseur adviseer en ondersteun jij het management met betrekking tot alle HR-gerelateerde zaken binnen de organisatie. Daarnaast heb je een leidinggevende functie met betrekking tot het personeels- en organisatiebeleid. Je bent coach, bemiddelaar, intermediair, regelaar en informatiepunt. Dit betekent dat jij sociaal vaardig bent en goed moet kunnen luisteren. Jij bent iemand die bekend staat om zijn overtuigingskracht en staat stevig in je schoenen. Tevens hou jij je bezig met het verzuim binnen de organisatie en blijf je bezig met het verder ontwikkelen van het HR-beleid, processen en procedures.

Pas jij in het bovenstaande profiel en kun je niet wachten om aan je volgende uitdaging te beginnen? Solliciteer dan nu!


In verband met de CAO waarmee wordt gewerkt, is gemeentelijke ervaring voor deze functie vereist.

Functie eisen

·      Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HR;

·      Kennis en ervaring met CAR-UWO;

·      Relevante en aantoonbare werkervaring binnen een overheidsinstelling;

·      Besluitvaardig, zelfstandig en sociaal vaardig.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Interesse of meer weten? Bel of app mij op 06 82 52 13 87 of stuur een berichtje naar vera.vanstaveren@maandag.nl

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job