Chief Information Security Officer (CISO)

Vera van Staveren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vera van Staveren
OKT 10
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138136
Solliciteren

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een sterke CISO!

In jouw rol weet je als geen ander hoe het is om grote verantwoordelijkheden te dragen, jij hebt namelijk het beheer over de beveiliging van de informatie binnen de gehele gemeente. In jouw functie draag je zorg voor een samenhangend pakket van maatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie te waarborgen. Je houdt natuurlijk rekening met de risicoanalyse, hebt oog voor de bedrijfsvoering en neemt de wettelijke voorschriften in acht.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van informatiebeveiliging. Op basis van de norm voor informatiebeveiliging ISO 27001 stel je beleid op, maak je een plan met maatregelen en zorg je voor de implementatie ervan. Je controleert of de werkwijze in de praktijk aansluit bij de gemaakte afspraken en legt hierover verantwoording af. Je zorgt ervoor dat het beleid en de uitvoering rondom informatiebeveiliging bij de tijd blijft. Daarnaast ondersteun je het management, zie je toe op naleving van het informatiebeveiligingsbeleid en daaruit vloeiende maatregelen en neemt actie als dit niet loopt zoals het zou moeten.

Je zorgt door de manier waarop je je werk doet voor draagvlak en bewustzijn in de hele organisatie als het gaat om een veilige omgang met gegevens.

Ben jij de CISO die graag een nieuwe uitdaging aangaat en zich herkent in dit profiel en in de functie-eisen? Ik zie jouw sollicitatie graag tegemoet!Functie eisen

  • Jij hebt een HBO- of WO opleiding afgerond;
  • Jij hebt voldoende organisatiesensitiviteit;
  • Jij hebt een stevige achtergrond in Informatiemanagement en/of informatieveiligheid, die duidelijk blijkt uit je opleiding en ervaring. (CISSP, CISM of CISA);
  • Jij hebt meer dan 3 jaar ervaring als CISO;
  • Jij hebt ruime kennis van frameworks als ISO2700x, COBIT, NIST.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Interesse of meer weten? Bel of app mij op 06 82 52 13 87 of stuur een berichtje naar vera.vanstaveren@maandag.nl

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job