Medewerker verhuur

Dominique Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Jansen
OKT 10
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138133
Solliciteren

Over de functie

Voor diverse corporaties in het midden van Brabant zijn wij op zoek naar een medewerker verhuur, die het leuk vindt om op interim basis te werken en daarbij graag bij verschillende corporaties in de keuken kijkt.


Als medewerker verhuur ben je binnen de afdeling verantwoordelijk voor het verhuurproces ten aanzien van het adverteren van woningen, selecteren van huurders en het bewaken van de continuïteit en de afwikkeling hiervan. Tevens verzorg je de administratieve verwerking van huurovereenkomsten, bescheiden- en contractuele wijzigingen.

Je plant daarnaast voor- en eindinspecties in en je vervaardigt verhuurdersverklaringen. Naast de administratieve ondersteuning van het verhuurproces handel je ook inkomende telefoontjes af en plan je indien nodig ontruimingen.


De medewerker verhuur die wij zoeken, is een klantgerichte administratief medewerker die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op een goede samenwerking. Je kan daarnaast zowel schriftelijk als mondeling goed uit de voeten en door je opgedane ervaring kan je uitstekend zelfstandig te werk gaan. Tot slot krijg je veel energie van veranderingen en je weet je hier snel op aan te passen.

Functie eisen

  • Relevante werkervaring als medewerker verhuur bij een woningcorporatie
  • Op de hoogte van van de spelregels over passend toewijzen en intermediaire verhuur
  • Uitgebreide systeemkennis zoals Empire, Tobias, Shareworx, Viewpoint
  • Een afgeronde MBO en/of HBO opleiding
  • Kennis van de wet- en regelgeving binnen de corporatiesector


Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.


Enthousiast geworden? Druk dan op de knop solliciteren en wellicht ben jij het nieuwe gezicht van team WOCO!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job