Constructie tekenaar

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikita Vink
OKT 10
Friesland Tijdelijk HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138132
Solliciteren

Over de functie

Als constructie tekenaar ben jij verantwoordelijk voor de constructietekeningen van een opdrachtgever in Friesland. Je maakt constructietekeningen voor grote en kleinere projecten met staal, beton, hout en steen. Je bent zelfstandig en hebt een sterke affiniteit met de bouw. Je houdt ervan om mee te denken en hebt een pro-actieve houding. Communicatief ben je sterk en je houdt ervan om creatief en doelgericht te werken naar de beste oplossing voor elk project. Ook ben je bekend met Revit.

Functie eisen

Je beschikt over:

  • HBO werktuigbouwkunde of een bouwkundige opleiding
  • Sterke affiniteit met de bouw
  • Ervaring met Revit
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie als constructie tekenaar in de bouw


Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. 

Herken jij jezelf hierin en heb je ervaring als constructie tekenaar? Neem dan contact op met mij door te mailen naar nikita.vink@maandag.nl of bel naar 06 82 14 49 42.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job