Opzichter

Dominique Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Jansen
OKT 10
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138131
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende woningcorporaties binnen Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar opzichters die bekend zijn met de woningcorporatie sector. Het aantal uur en de duur van de functie is in overleg. Je onderscheidt jezelf door je technische achtergrond en je zelfstandige aanpak.

Binnen de functie van opzichter ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten en het uitvoeren van voor- en eindinspecties. Daarnaast heb je veel ervaring in het uitvoeren van mutatie-onderhoud en reparaties. Tevens houdt je je bezig met het uitzetten van offertes en hou je toezicht op de uitvoering van externen. Jij houdt het overzicht op de meerjarenbegroting en levert een bijdrage aan de onderhoudsbegroting klachten en mutaties.

Je weet hoe je duurzame woningen moet aanleveren en hebt hier in het verleden al projecten voor gedaan. Daarnaast ben je in staat aangepast woningen te realiseren in het kader van de WMO.

Functie eisen

Functie eisen:

  • Opleidingsniveau mbo+/HBO bouwkunde
  • Beschikbaar voor 24 a 36uur.
  • Aantoonbare ervaring als opzichter bij meerdere woningcorporaties
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform CAO Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons is het mogelijk om een tijdelijk of vast dienstverband te krijgen, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy, zodat je je verder kunt ontwikkelen op gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek binnen Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleid worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach wanneer je tegen bepaalde zaken aanloopt.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job