OK assistent

Emma Oosting
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Oosting
OKT 10
Overijssel Vast HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138126
Solliciteren

Over de functie

Voor een ziekenhuis in regio Twente zijn we op zoek naar een operatieassistent. Als operatieassistent ben jij de rechterhand van de chirurg. Waar de chirurg zich dient te focussen op de patiënt en het snijwerk dat er verricht wordt, dien jij er als operatieassistent voor te zorgen dat het juiste instrumentarium aanwezig is en let jij er op dat alle apparatuur naar behoren werkt. Samen zorgen jullie ervoor dat de operatie geheel succesvol verloopt!

Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en ga je voor kwaliteit, veiligheid en juistheid van de geleverde zorg. Startdatum kan in overleg, tevens zijn de diensten en uren bespreekbaar (20-36 uur)

Ben jij de OK assistent waar ik naar op zoek ben? Stuur mij dan gerust een berichtje!

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding tot operatieassistent;
  • Jij staat stevig in je schoenen en je bent flexibel;
  • Jij kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Als OK assistent werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgever. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job