Verhuurmakelaar

Dominique Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Jansen
OKT 10
Noord-Brabant Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138118
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende corporaties in Noord - Brabant & Utrecht zijn wij op zoek naar verhuurmakelaars binnen de woningcorporaties sector. Het aantal uur en de duur van de functie kunnen per opdracht verschillen.

Binnen de functie van verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor het verhuur proces vanaf de bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht. Als interim verhuurmakelaar weet je door het hanteren van de juiste aanpak en je scherpe blik goed de huurachterstanden te beperken.


Als verhuurmakelaar onderscheid jij je door de vele werkervaring die jij hebt opgedaan binnen het vakgebied. De verhuurmakelaar die wij zoeken is volledig bekend met de laatste ontwikkelingen omtrent de woningwet en het huurrecht. Daarnaast zet jij net dat stapje extra als het gaat om signaleren van trends binnen de doelgroep van de corporatie. Je bent communicatief vaardig en door je opgedane werkervaring direct inzetbaar. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen krijg je veel energie te beginnen aan een nieuw avontuur.

Functie eisen

Functie-eisen

  • Werkervaring als verhuurmakelaar
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur
  • In de afgelopen 5 jaar binnen een of meerdere woningcorporaties werkzaam geweest.
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job