Projectleider planmatig onderhoud

Dominique Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Jansen
OKT 10
Noord-Brabant Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138114
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende corporaties in Noord-Brabant is Maandag® Breda regelmatig op zoek naar ervaren projectleiders planmatig onderhoud die bij ons in (vaste) dienst willen treden. Het aantal uur en de duur van de functie kan per opdracht verschillen. Wel kenmerk jij jezelf dat je mee wilt werken aan veranderingen en ontwikkelingen.

Als projectleider planmatig onderhoud van Maandag® onderscheid jij je door je proactieve houding en specialisme binnen het vakgebied. Je bent volledig bekend met de laatste ontwikkelingen binnen de corporatie wereld en speelt in op de behoeften van interne- en externe belanghebbenden. De technische wensen van klanten zijn jou bekend en je weet deze te vertalen naar voorstellen binnen het eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je bent communicatief vaardig en weet goed te schakelen met diverse partijen. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen, krijg je veel energie om te beginnen aan een nieuw avontuur. Je kijkt uit naar nieuwe uitdagingen en bent op je best in een drukke periode. Je bewaart de rust en ziet toe op de naleving van gemaakte afspraken, contractuele verplichtingen en het monitoren van zowel de kwaliteit als het budget van de projecten. Wanneer er afwijkingen zijn grijp je in op correcte wijze en zorg je dat het proces in goede banen verder loopt. Tot slot haal je voldoening uit het coachen van medecollega's en hen mee te laten profiteren van jouw expertise.

Functie eisen

  • Werkervaring als projectleider onderhoud
  • Beschikbaar voor minimaal 24uur
  • Ervaring als projectleider planmatig onderhoud in de afgelopen 5 jaar
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job