Woonconsulent

Dominique Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Jansen
OKT 10
Noord-Brabant Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138113
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende corporaties in Noord - Brabant zijn we op zoek naar een woonconsulent binnen de woningcorporatiesector, die zich kenmerkt door zijn of haar innovatieve aanpak.

Binnen de functie van woonconsulent ben je vastberaden je in te zetten voor de aanpak van overlastsituaties, woonfraude, buurt en wijkbeheer en bevordering bij de participatie van bewoners. Tevens houdt je je bezig met het bevorderen van de leefbaarheid in de wijken. Als woonconsulent voel je goed aan hoe je de brugfunctie kunt vervullen tussen de organisatie en de bewoners van een wijk. Je kan goed levelen met verschillende type mensen en weet het vertrouwen van hen te winnen, waardoor je ze kan aanzetten tot participatie, maar daarnaast ook draagvlak weet te creëren voor vernieuwingen in de wijk.

Als woonconsulent van Maandag® sta je door je ervaring uit het werkveld sterk in je schoenen. Daarnaast verwachten we dat jij net dat stapje extra zet als het gaat om signaleren van trends binnen de doelgroep waar de corporatie zich op richt. Je bent communicatief vaardig en door je opgedane werkervaring zelfstandig opererend. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen krijg je veel energie te beginnen aan een nieuwe Maandag®

Functie eisen

  • Beschikbaar voor 24 - 36 uur
  • Werkervaring opgedaan binnen de corporatiesector
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job