Kinderverpleegkundige

Lobke Rijvers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lobke Rijvers
OKT 10
Limburg Tijdelijk MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138110
Solliciteren

Over de functie

Maandag® biedt de mogelijkheden om vanuit een vast dienstverband bij verschillende ziekenhuizen aan de slag te gaan als kinderverpleegkundige. Ben jij de verpleegkundige die we zoeken? Graag ontvangen we jouw winnend CV!


Kinderen zijn veel kwetsbaarder dan volwassenen, want een kind groeit en ontwikkelt zich niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch en emotioneel. Goed observeren tijdens je werk is dus belangrijk, want een kind kan niet altijd zelf zeggen wat hij/zij voelt of waar hij/zij pijn heeft.


Op de kinderafdeling is de diversiteit groot. Te vroeg geboren baby’s hebben bijvoorbeeld weer andere hulpvragen dan een vierjarige kleuter met diabetes. Een 14-jarige tiener met anorexia heeft een andere benadering nodig dan een 8-jarige na een blindedarmoperatie. Behalve speciale kennis moet jij als kinderverpleegkundige ook een goed inlevingsvermogen hebben en behalve het kind ook zijn ouders tijdens de opname goed kunnen begeleiden.


Het zijn vaak pittige casussen, denk jij dat je het kan? Ik nodig je graag uit om kennis te maken. Ik ben te bereiken op 06-83910296, lobke.rijvers@maandag.nl

Functie eisen

Functie eisen

  • MBO/ HBO verpleegkunde
  • Kinderaantekening
  • BIG geregistreerd


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 netto per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job