Wijkverpleegkundige

Lobke Rijvers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lobke Rijvers
OKT 10
Limburg Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138102
Solliciteren

Over de functie

Tegenwoordig mogen we zelf bepalen hoe onze zorg eruit mag zien. We kunnen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen waardoor de vraag naar verpleegkundige in de thuiszorg stijgt.

Zie jij erop toe dat jou cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun wensen en behoeften? Dan is dit een uitdagende functie waarin je veel vrijheid van handelen hebt en je professionaliteit kun laten zien. Ook is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien.

Als wijkverpleegkundige ben jij zichtbaar als de verbindende schakel tussen zorg, wonen en welzijn in de wijk. Zowel voor de cliënt als iedereen die daar omheen staat. Je verleent curatieve zorg, bezoekt cliënten met een complexe zorgvraag op het gebied van wonen-welzijn-zorg en coördineert activiteiten op dit gebied. Als wijkverpleegkundige werk je samen met artsen en praktijkondersteuners en ben je het aanspreekpunt voor bewoners en samenwerkingspartners in de wijk. Ook vervul je een coachende rol en adviseer je jouw collega’s of stuurt ze aan daar waar nodig.

Functie eisen

• HBO verpleegkundige diploma;

• BIG geregistreerd

• Je bent in staat zelfstandig te werken en beschikt over de volgende eigenschappen: netwerker, ondernemend, innovatief, creatief en communicatief;

• Je bent in het bezit van een rijbewijs

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job