Jeugdzorgprofessional

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shannon Slingerland
OKT 10
Utrecht Vast HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138092
Solliciteren

Over de functie

Zorgen moet je doen, niet maken – Dit is ook waar jij je als jeugdzorgprofessional voor inzet. Vanuit de visie dat elk kind het recht heeft om veilig op te groeien en zich te ontwikkelen zet jij jouw deskundigheid in om hierin een steentje aan bij te dragen. Helaas is dit niet vanzelfsprekend en daarom is jouw deskundigheid zo belangrijk.

Je zult werkzaam zijn in het werkveld van de jeugdzorg en vanuit jouw werkervaring kun jij de ernst van de situatie van het kind/jongere goed inschatten. Met jouw vertrouwde persoonlijkheid en prettige communicatiewijze weet jij op een veilige manier contact te maken met de kinderen, jongeren en/of diens omgeving. Afhankelijk van de ernst van de situatie, kun je snel schakelen naar de uitvoering van jeugdbeschermings- en jeugdreclasseringsmaatregelen.

Door de dynamiek en afwisseling van de werkzaamheden ben je de ene dag voornamelijk consulten aan het voeren terwijl je de andere dag je juist bezighoudt met het beoordelen en managen van de veiligheid van de jeugdigen en het gezin. Word jij enthousiast van het lezen van deze vacature? Mail dan jouw CV en motivatie naar kim.frieseman@maandag.nl.

Functie eisen

• Een afgeronde HBO-opleiding MWD, SPH of Pedagogiek

• Aantoonbare werkervaring in de jeugdbescherming

• SKJ-registratie (of mogelijkheid tot aanvragen)

• Ervaring in het werken met complexe gezinssituaties

• Beschikbaar voor 32-36 uur per week in de regio Utrecht

Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job