Orthopedagoog Generalist

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
OKT 10
Limburg Vast WO
09.11.2018 Job-Nr: 9138085
Solliciteren

Over de functie

Ben jij betrokken, gedreven en ben jij gemotiveerd om jouw vaardigeden en kennis naar een hoger niveau te tillen, dan kom ik graag met jou in contact!

Als Orthopedagoog Generalist ben jij de specialist met een brede blik op het gebied van kinderen en jongeren. Jij bent de professional die advies, begeleiding en behandeling biedt aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij kan het gaan om gedrags- en leerproblemen, stoornissen, psychische aandoeningen en andere zaken waardoor de cliënt het lastig vind om mee te doen in de samenleving. Jij werkt in een zelfstandige functie waarin je met intensieve zorgvragen te maken krijgt. Samen met de cliënt, begeleiders, hulpverleners en familie/vrienden van de cliënt voer je inhoudelijke regie zodat de cliënt ondersteund wordt. Jij kan de nodige kennis overdragen aan collega’s en kan in multidisciplinaire teams aan de slag. Jij bent flexibel inzetbaar en kan bij crisissituaties inspringen om jouw collega’s te ondersteunen. Jouw hart ligt bij het onderzoeken van multi-probleem casussen en kan jouw kennis en vaardigheden inzetten om juist te observeren, adviseren en behandelen. Jij bent resultaatgericht, hebt innovatief vermogen en doorzettingsvermogen.

Functie eisen

-         Een WO opleiding als orthopedagoog of psychologie met aanvulling specialisatie Orthopedagoog Generalist

-         Jij hebt ervaring in diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen

-         Jij heb een SKJ registratie

-         Jij bent innovatief, zelfstandig en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden

-         Jij hebt kennis met begeleidings- en behandelmethodieken in de zorg gericht op kinderen en jeugdigen

-         Jij bent in bezit van rijbewijs B

-         Je bent parttime of fulltime beschikbaar, minimale eis is 24 uur. 

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Ben jij geïnteresseerd in werken in vast dienstverband, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job