Gedragswetenschapper Gehandicaptenzorg

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lars Tigchelaar
OKT 10
Zuid-Holland Tijdelijk WO
09.11.2018 Job-Nr: 9138078
Solliciteren

Over de functie

Jij observeert, reageert, adviseert en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van behandelen en leven! 

Als gedragsdeskundige binnen de gehandicaptenzorg heb je veel te weinig werkuren op een dag. Het afwisselende aspect in combinatie met de inzet van jouw kennis en kunde maakt dat jij in het middelpunt staat van de organisatie.

Jij werkt met verschillende doelgroepen. Dit kan variëren van een lichte verstandelijke beperking tot aan meervoudige beperkingen en psychische klachten. Dit maakt jouw werk erg afwisselend.

Jij observeert jouw cliënten met een specifieke hulpvraag en adviseert vanuit jouw deskundigheid de geschikte behandeling/acties die ondernomen kunnen worden om het welbevinden van jouw cliënten te verhogen. Je stelt de diagnose en informeert de betrokken partijen en naasten.

Ook bij het actieplan ben jij betrokken. Jouw deskundigheid op het gebied van gedrag is de input voor het uiteindelijke behandelplan en daardoor indirect het zo goed mogelijk functioneren van jouw cliënten.  

Functie eisen

Dit heb je nodig:   

·        Een afgeronde Master Orthopedagogiek

·        Een Basisaantekening Psychodiagnostiek

·        Het liefst wat ervaring binnen de gehandicaptenzorg

·        Stevige schoenen om in te staan

·        Een flinke dosis energie om van elke werkdag een feestje te maken! 

Over het bedrijf

Dit kun je verwachten

Maandag denkt graag met je mee. Op detacheringsbasis kun je door middel van een (vast) contract in verschillende keuken kijken en zo bepalen wat het beste bij jou past. Daarnaast krijg je van ons uiteraard een passend salaris, de mogelijkheid om via Maandag trainingen en cursussen te volgen en zorgen wij ervoor dat je niet zonder opdracht komt te zitten door ons brede netwerk. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job