Financieel Beheerder

Maud Sijstermans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maud Sijstermans
OKT 10
Limburg Tijdelijk MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138072
Solliciteren

Over de functie

Cijfers. Voor veel mensen hocus pocus. Maar jij weet er wel raad mee! Ga aan de slag als Financieel Beheerder bij een gemeente in Limburg.


Bewerkt, controleren en analyseren van financiële gegevens. Kom maar voor de dag ermee. Jij bewaakt de kwaliteit en het overzicht van de financiële administratie. Draagt zorg voor de totstandkoming van periodieke rapportages en overzichten, maar weet ook de aansluiting met financiële applicaties te bewaken.


Met jouw kennis en kunde kun ondersteuning bieden bij het verzorgen van aangiftes zoals SiSa en diverse vormen BTW. Ook ben je in staat te ondersteunen bij het realiseren van Planning & Control producten waaronder de begroting, de jaarrekening, staat van activa, staat van reserves en voorzieningen. Je werkt nauw samen met de financieel adviseurs en de andere medewerkers financieel beheer en onderhoudt contacten met partijenuit verschillende organisaties waaronder gemeenten en derden partijen. Tenslotte verstrek informatie over financiële regelingen en voert financiële regelingen uit.


Een hele mond vol, maar jij regelt het!

Functie eisen

·      Je beschikt minimaal over Mbo-4 werk- en denkniveau en je bent in het bezit van een diploma; bij voorkeur bedrijfsadministratie niveau 4

·      Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van Gemeentefinanciën

·      Ervaring met software van Key2Finance is een pré

·      Je hebt kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV)

Over het bedrijf

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job