Woonbegeleider

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shannon Slingerland
OKT 10
Utrecht Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138019
Solliciteren

Over de functie

Jij bent daadkrachtig, geduldig en haalt voldoening uit het intensief begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking. Jij staat stevig in je schoenen en bent vaardig in het begeleiden van deze doelgroep. Hiernaast vind jij het belangrijk om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoners van deze woongroep.

Als woonbegeleider heb je een actieve rol in de ondersteuning van de bewoners met hun dagelijkse activiteiten. Samen met je collega’s zorg je voor een veilig, warm en plezierige woonomgeving waarin de bewoners zich echt thuis voelen. Je signaleert en herkent de ondersteuningsvraag en je kunt dit omzetten in praktisch handelen. Je werkt vanuit professioneel oogpunt en daarbij houd je de ontwikkeling van de cliënt, op basis van het opgestelde zorgplan, goed in de gaten.

Ben jij die daadkrachtige, geduldige zorgprofessional en haal jij voldoening uit het intensief begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking? Stuur dan jouw CV en motivatie naar kim.frieseman@maandag.nl

Functie eisen

• Afgeronde opleiding MBO4/HBO (MWD, SPH, Pedagogiek);

• Beschikbaar voor 20-36 uur per week;

• In het bezit van de certificaten: BHV, epilepsie en medicatie;

• Kunt omgaan met agressie;

• En bent flexibel inzetbaar (ORT).

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job