Financieel Adviseur

Maud Sijstermans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maud Sijstermans
OKT 10
Limburg Tijdelijk HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138013
Solliciteren

Over de functie

Complexe financiële zaken? Die kunnen we aan jou wel overlaten. Je doorziet ze, vertaalt ze en geeft advies. Ga aan de slag Financieel Adviseur bij onze opdrachtgever!


Als senior financieel adviseur kunnen je taken bestaan uit het overzien van de belangrijkste beleidsontwikkelingen binnen de organisatie in combinatie met de bijbehorende bestuurlijke opgaven. Je adviseert gevraagd en ongevraagd op het juiste niveau over onderwerpen die de financiële positie van o.a. een gemeente beïnvloeden. Dilemma’s weet je daarin goed te benoemen. Trends en ontwikkelingen weet je vroegtijdig te herkennen en je organiseert de dialoog daarover en de bijbehorende acties.


Ook regisseer je de totstandkoming van de complexere producten uit de planning & control cyclus van o.a. een gemeente van A tot Z, zoals de Jaarstukken en de Begroting. Regelmatig verzorg je trainingen om de kennis over financiële ontwikkelingen binnen en buiten het concern te vergroten. Jargon weet je daarbij te vertalen in begrijpelijke taal. Je maakt daarbij gebruik van aantrekkelijk vormgegeven presentaties en andere moderne media.


Als persoon sta je zelf stevig in je schoenen en kun je op je eigen handelen reflecteren. Je bent een echte verbinder; het werk organiseer je dan ook niet vanachter je bureau, maar in een constructieve, professionele en prettige samenwerking met je directe collega’s binnen het team en alle in- en externe stakeholders. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend! Je bent zowel vasthoudend, als vernieuwend en dienstverlenend. In een stresssituatie blijf jij juist kalm en denk je goed na. Je gaat voor kwaliteit, neemt het initiatief, enthousiasmeert en creëert draagvlak voor continue verbeteringen. 


Ben jij er klaar voor?

Functie eisen

  • Je beschikt aantoonbaar over academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde.
  • Je hebt recente en relevante werkervaring van minimaal 1 jaar binnen de gemeentelijke overheid
  • Je beschikt over actuele kennis van gemeentefinanciën, financiële wet- en regelgeving en specifiek de toepassing van het Besluit Begroten en Verantwoorden (BBV) in de praktijk.

Over het bedrijf

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job