Verzorgende IG

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wendy Zweers
OKT 10
Overijssel Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138011
Solliciteren

Over de functie

Als Verzorgende IG ben je actief in de dagelijkse zorg en begeleiding van cliënten.

Je draagt bij aan de kwaliteit van leven van de cliënten door in te spelen op hun zorgvragen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan.

 

Je werkt zorgvuldig en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met het team te kijken naar knelpunten en bijpassende oplossingen. Je bent flexibel en weet van aanpakken.

Daarnaast vind je het fijn om net even dat extraatje te bieden aan de cliënt en je vindt het belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt! Ben jij deze persoon? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot verzorgende IG; 

- Je bent flexibel inzetbaar;

- Je bent in het bezit van een VOG;

- Je bent empathisch en zorgzaam.

 

Over het bedrijf

Wat kan Maandag® jou bieden?

Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (VVT). Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job