Verpleegkundig Specialist GGZ

Hui Ling Lin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hui Ling Lin
OKT 10
Zuid-Holland Vast HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138009
Solliciteren

Over de functie

Voor in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een Verpleegkundig Specialist voor binnen het FACT-team.

Het FACT richt op zich op de behandeling, rehabilitatie en herstel van cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Deze aandoeningen kenmerken zich door een langdurig beloop, waarbij symptomen en klachten wisselen in ernst en intensiteit. In samenhang daarmee bestaan vaak langdurige, soms ernstige beperkingen in het sociaal en maatschappelijk functioneren. Daarom is het belangrijk om in samenhang een behandelaanbod te bieden. De behandelingen sluiten zo veel mogelijk aan bij de wensen van de cliënt, zijn/haar hulpvraag, doelen en herstelproces.

Als Verpleegkundig Specialist – GGZ ben je regiebehandelaar voor cliënten die aan hun herstel werken. Daarnaast heb je een eigen case-load, met veelal de ‘zwaardere’ cliënten waar je met de verschillende disciplines in het team zorg voor draagt. Je bewaakt de herstel ondersteunende visie en de FACT-methodiek. In je dagelijks werk ben je bezig met het opstellen en uitvoeren van behandelplannen zoals deze in samenspraak met de cliënt en diens systeem zijn opgezet. Aandacht voor het sociale netwerk is hierbij vanzelfsprekend. Ook draag je bij aan het uitvoeren van intakes, diagnostisch onderzoek en/of triage, het werken met- en ontwikkelen van professionele standaarden, richtlijnen en protocollen en draai je mee in de crisisdienst poule.

Functie eisen

-         Je hebt een diploma Verpleegkundig Specialist-GGZ

-         Je beschikt over een registratie BIG.

-         Een geldige registratie bij het RSV van het V&VN

-         In het bezit van een rijbewijs

-         Affiniteit met de EPA doelgroep

 

Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je word ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager vanuit Maandag®. Tevens werk je samen met Club Maandag® aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job