Verpleegkundige

Hui Ling Lin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hui Ling Lin
OKT 10
Zuid-Holland Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138001
Solliciteren

Over de functie

Ben jij dagelijks met hart en ziel betrokken in het leven van anderen? Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die graag het verschil willen maken. Een dag als verpleegkundige bij Maandag® is namelijk geen dag hetzelfde! Houdt je van afwisseling en van zekerheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

-         Diploma Verpleegkundige niveau 4/5

-         Registratie in het kader van de wet BIG

-         Je bent bevoegd en bekwaam om verpleegtechnische handelingen uit te voeren

Wat biedt Maandag® jou? Je ontvangt een marktconform salaris volgende de betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager vanuit Maandag®. Tevens werk je samen met Club Maandag® aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg je de kans om uitdaging in de zorg te ontdekken. Je krijgt de kans om afwisseling en zekerheid met elkaar te combineren. Dit doe je door diverse opdrachten te vervullen vanuit een dienstverband bij Maandag®. Dit dienstverband kan op projectbasis zijn, maar ook een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk om rekening te houden met je wensen, ervaring en ambities. Op deze manier kunnen we je detacheren bij verschillende zorginstellingen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Zo zijn er mogelijkheden binnen diverse doelgroepen, zoals in GGZ, ouderenzorg, ziekenhuizen en gehandicaptenzorg. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job