Werkvoorbereider nieuwbouw

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jordi Boerman
OKT 10
Overijssel Tijdelijk MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9137990
Solliciteren

Over de functie

Jij bent een ambitieuze werkvoorbereider die staat te springen om aan de slag te gaan met de mooiste nieuwbouwprojecten. Jij bent altijd bezig met het beste resultaat en samen met je collega's maak jij ieder project tot een succes!

Als werkvoorbereider wordt er van je verwacht dat je de touwtjes stevig in handen hebt. Plannen en organiseren zit in je bloed en je mist geen enkel detail. Doordat je de touwtjes stevig in handen hebt, reduceer je de bouwkosten en zorg je voor een strakke planning.

Vrijheid is iets wat ook past bij een functie als deze. Je schakelt zelfstandig tussen collega's, leveranciers en onderaannemers en hebt de verantwoordelijkheid voor een gedegen voorbereiding. Jij zorgt ervoor dat alle materialen tijdig geleverd worden, dat de medewerkers weten waar ze aan toe zijn. Alles en iedereen is klaar voor de start.

In deze functie kom je in dienst bij Maandag en word je gedetacheerd bij één van onze top opdrachtgevers. Meer weten over hoe dat zit? Een vraag is pas dom als deze niet gesteld is. Ik ben te bereiken via Jordi.Boerman@maandag.nl of via 06-57137520.

Functie eisen

Als werkvoorbereider heb jij :

  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Een positieve instelling.
  • Een creatief brein die graag denkt in oplossingen.
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Begeleiding en ontwikkeling staan centraal bij Maandag®. Je krijgt alle handvatten aangereikt om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan je bij de Maandag® Academy diverse trainingen en workshops volgen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast blijven wij continu met je in contact, dan zijn we altijd op de hoogte van wat er bij jou speelt!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job