Sociaal Verpleegkundige

Hui Ling Lin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hui Ling Lin
OKT 10
Zuid-Holland Vast HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9137988
Solliciteren

Over de functie

Voor in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Sociaal Verpleegkundige voor het uitvoeren van SOA spreekuren bij de GGD.

Je werkt als SOA verpleegkundige binnen het Regionaal Centrum Seksuele Gezondheid. Je wordt ingezet bij de productgroep SOA/Sense in het team Infectieziekten, SOA en seksualiteit op verschillende locaties in de regio.

Je bent samen met andere collega's verantwoordelijk voor de preventie en bestrijding van SOA en HIV. Je houdt spreekuren over SOA en seksuele gezondheid. Je voert partnerwaarschuwing uit. Je beheert cliëntendossiers, registreert gegevens voor epidemiologische analyse en zorgt voor rapportage naar de verwijzer of cliënt. Daarnaast ben je achterwacht voor calamiteiten en denk je mee over beleid en kwaliteit.

Functie eisen

·       Je hebt het diploma HBO-V

·       Je beschikt over een registratie in het kader van de Wet BIG.

·       Je hebt ervaring op het terrein van de SOA/HIV-preventie en bestrijding


Wat biedt Maandag® jou?


Je ontvangt een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je word ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager vanuit Maandag®. Tevens werk je samen met Club Maandag® aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job