Oncologie Verpleegkundige

Hui Ling Lin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hui Ling Lin
OKT 10
Zuid-Holland Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9137986
Solliciteren

Over de functie

Jij als verpleegkundige ziet een uitdaging in het verlenen van patiëntgerichte zorg mét een glimlach!

Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een enthousiaste en leergierige verpleegkundige voor de Interne Oncologie.

In een stimulerende werk- en leeromgeving krijg je naast het uitvoeren van verpleegkundige zorg de kans om je verder te bekwamen binnen het specialisme Oncologie. De uitdaging ligt in het verlenen van patiëntgerichte zorg met de toepassing van moderne technologie en wetenschap.

Je zal gaan werken in verschillende oncologie-units en levert daarbij kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg. Binnen de verschillende sectoren (Hematologie, Interne Oncologie en Chirurgie) worden oncologische patiënten opgenomen ter observatie, diagnostiek, behandeling of symptoomcontrole. De behandeling om de ziekte terug te dringen is divers en bestaat uit chemotherapie, targeted therapie, chirurgische ingrepen, bestraling en transplantaties. Daarnaast is er ook een afdeling ambulante zorg. Binnen alle sectoren zijn enthousiaste teams actief bezig met continue ontwikkeling en verbetering van zorg en ze hebben jouw hulp daarbij hard nodig!

Functie eisen

Je bent een enthousiaste verpleegkundige en in het bezit van het diploma HBO-V, MBO-V of verpleegkundige A met minimaal 12 maanden werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis.

Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je word ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager vanuit Maandag®. Tevens werk je samen met Club Maandag® aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg je de kans om uitdaging in de zorg te ontdekken. Je krijgt de kans om afwisseling en zekerheid met elkaar te combineren. Dit doe je door diverse opdrachten te vervullen vanuit een dienstverband bij Maandag®. Dit dienstverband kan op projectbasis zijn, maar ook een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk om rekening te houden met je wensen, ervaring en ambities. Op deze manier kunnen we je detacheren bij verschillende zorginstellingen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job