Sociaal Medisch Verpleegkundige

Hui Ling Lin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hui Ling Lin
OKT 10
Zuid-Holland Vast HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9137985
Solliciteren

Over de functie

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière waarbij jij als verpleegkundige de ruimte krijgt om je te ontwikkelen tot specialist? Waar je geen werkzaamheden meer hoeft te verrichten aan bed en dat je werkt op regelmatige werktijden? Zoek je dat in een functie? Reageer dan direct!

Voor een mooie opdrachtgever in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een Sociaal Medisch Verpleegkundige.

Als Sociaal Medisch Verpleegkundige voer je sociaal medische werkzaamheden uit in nauwe samenwerking met de Verzekeringsarts. Het leukste onderdeel van de functie is dat je voornamelijk veel contact hebt met cliënten. Je zal licht lichamelijk onderzoek verrichten en werken op regelmatige werktijden.

Je verzamelt en analyseert sociaal medische informatie en stelt medische rapportages en probleemanalyses op. Daarnaast adviseer je over de vervolgacties in de gevalsbehandeling en verricht je spreekuren.

Je bent ook een vraagbaak voor collega's. Je neemt deel aan het teamoverleg en gaat deskundig in overleg met andere teams, afdelingen en externe behandelsectoren. Je werkt nauw samen met de verzekeringsarts jullie hebben dan ook structureel (werk)overleg.

Functie eisen

Je bent een enthousiaste verpleegkundige en in het bezit van het diploma HBO-V en een geldige BIG registratie met globale kennis van de SV wet-en regelgeving. Ook heb je kennis van relevante medische protocollen en richtlijnen, met daarbij inzicht tussen medische problematiek en maatschappelijke functioneren van de klant. 

Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je word ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager vanuit Maandag®. Tevens werk je samen met Club Maandag® aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg je de kans om uitdaging in de zorg te ontdekken. Je krijgt de kans om afwisseling en zekerheid met elkaar te combineren. Dit doe je door diverse opdrachten te vervullen vanuit een dienstverband bij Maandag®. Dit dienstverband kan op projectbasis zijn, maar ook een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk om rekening te houden met je wensen, ervaring en ambities. Op deze manier kunnen we je detacheren bij verschillende zorginstellingen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job