Verpleegkundige Reizigerszorg GGD

Hui Ling Lin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hui Ling Lin
OKT 10
Zuid-Holland Vast HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9137984
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een HBO Verpleegkundige en op zoek naar een afwisselende baan?

Voor de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een verpleegkundige voor het uitvoeren van spreekuren voor reizigers.

Je werkt als verpleegkundige Reizigerszorg binnen het subteam Reizigerszorg & Hygiëne van de GGD. Tijdens het verpleegkundige spreekuur indiceer je de vaccinaties en profylaxe die nodig zijn voor de reis van de cliënt. Deze vaccinaties zijn afhankelijk van reisdoel, reisduur en de gezondheid van de reiziger. Tevens geef je voorlichting over het vóórkomen en voorkomen van infectieziekten en andere gezondheidsrisico’s. Het spreekuur wordt meestal in samenwerking met een doktersassistente gedaan en daarnaast werk je nauw samen met andere verpleegkundigen en artsen. Je moet dus zowel samen kunnen werken, als zelfstandig.

De reizigersspreekuren worden aangeboden op vier verschillende locaties in de regio Rijnmond. Er wordt van je verwacht dat je op alle verschillende locaties kan werken afhankelijk van je rooster. Je werkdagen in de even weken kunnen verschillen van de oneven weken. De reizigersspreekuren worden op de meeste locaties ook in de avonden gehouden. Dit betekent dat je ook ’s avonds moet werken.


Functie eisen

·       Je hebt het diploma HBO-V of Geneeskunde

·       Ervaring op het terrein van de infectieziektebestrijding is een pré

·       Ervaring op het vakgebied en/of aangevuld met een opleiding reizigersadvisering is een pré


Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager vanuit Maandag®. Tevens werk je samen met Club Maandag® aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg je de kans om uitdaging in de zorg te ontdekken. Je krijgt de kans om afwisseling en zekerheid met elkaar te combineren. Dit doe je door diverse opdrachten te vervullen vanuit een dienstverband bij Maandag®. Dit dienstverband kan op projectbasis zijn, maar ook een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk om rekening te houden met je wensen, ervaring en ambities. Op deze manier kunnen we je detacheren bij verschillende zorginstellingen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job