Hematologie Verpleegkundige

Hui Ling Lin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hui Ling Lin
OKT 10
Zuid-Holland Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9137980
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een verpleegkundige voor de afdeling Hematologie.

Als gespecialiseerde Hematologie verpleegkundige ligt je uitdaging in het verlenen van patiëntgerichte zorg en zorg voor het psychosociaal welbevinden van de patiënt met daarbij de toepassing van moderne technologie en wetenschap. Als Hematologie verpleegkundige ben je onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren en coördineren van de totale verpleegkundige zorg voor de toegewezen patiënten en het leveren van een actieve bijdrage aan de bewaking en verbetering van de kwaliteit van deze zorg. Ook denk en werk je mee aan de beroepsinhoudelijke en beleidsmatige ontwikkeling op de afdeling. Kwaliteit van zorg, denken en werken vanuit het perspectief van de patiënt zijn voortdurend onder de aandacht van de afdeling.

De Hematologie afdeling is onderdeel van een van de grootste Hematologische Intensive Care afdeling van Nederland. De afdeling levert intensieve en innovatieve zorg aan hematologische patiënten en bestaat totaal uit 54 éénpersoonskamers waaronder 48 gesluisde isolatie kamers. De complexe hematologische behandelingen bestaan veelal uit behandeling met chemo/immuun therapie en diverse stamceltransplantaties. Naast patiëntenzorg zijn onderzoek en onderwijs speerpunten binnen de afdeling.

Functie eisen

·       Diploma HBO-V of MBO-V en in het bezit van het diploma Oncologie en/of Hematologie.

·       Je beschikt over een registratie in het kader van de Wet BIG.

·       Je bent een teamspeler en communicatief sterk.

·       Ook ben je ambitieus, ontwikkelingsgericht en vooral enthousiast!


Indien je de gestelde vervolgopleiding(en) niet hebt gevolgd maar wel de intentie hiertoe hebt, gaan wij graag met jou het gesprek hierover aan.


Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je word ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager vanuit Maandag®. Tevens werk je samen met Club Maandag® aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job