Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Hui Ling Lin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hui Ling Lin
OKT 10
Zuid-Holland Vast HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9137979
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Sta jij stevig in je schoenen en wil jij cliënten helpen om de regie over hun leven terug te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als SPV houdt je bezig met de begeleiding en behandeling van cliënten met complexe psychosociale en psychiatrische problematiek. Door intakegesprekken te voeren, hypotheses- en diagnoses stellen, ben jij in staat om een behandelplan voor te stellen. De intensieve behandeling ga je vervolgens uitvoeren tezamen met andere disciplines zoals een psychiater, gezondheidspsychologie, maatschappelijk werk of thuiszorg. Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige zal je dan een coördinerende rol spelen. Je doel is dan ook om een sociaalpsychiatrische behandeling op te stellen die gericht is op de stabilisatie en rehabilitatie van je cliënten.

Functie eisen

-         Diploma HBO-V, aangevuld met diploma Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

-         Registratie in het kader van de wet BIG

 

Wat biedt Maandag® jou?


Je ontvangt een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je word ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager vanuit Maandag®. Tevens werk je samen met Club Maandag® aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job