Uitvoerder Onderhoud en Beheer

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jordi Boerman
OKT 10
Gelderland Vast HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9137941
Solliciteren

Over de functie

Als uitvoerder ben je, zoals de naam al doet vermoeden, verantwoordelijk voor de uitvoering van een onderhouds- of renovatieproject. In deze functie wordt veel waarde gehecht aan dat je zelfstandig kunt werken, proactief handelt en een echte aanpakker bent.

Als uitvoerder ben je echt de aanvoerder van je team. Je hebt de dagelijkse leiding over de bouwplaats en bent verantwoordelijk voor het functioneren van het gehele bouwteam. Je bent een aanpakker die de kar trekt en voorop in de strijd gaat.

Deze functie is erg divers. Dat begint al met het soort projecten dat je krijgt. Dat verschilt van kleine tot grote projecten en de snelheid waarin deze projecten zich afwisselen.

Functie eisen

Als uitvoerder verwachten wij het volgende van jou:

  • Je bent een ondernemende uitvoerder die niet bang is voor een beetje eigen verantwoordelijkheid.
  • Je hebt minimaal een bouwkundige HBO-opleiding afgerond.
  • Je bent analytisch sterk, je bent continu bezig met het verbeteren van het bouwproces en zorgt dat iedereen op een prettige en veilige manier kan werken. 
  • Je bent een teamplayer die van aanpakken weet.

Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® krijg je de begeleiding die jij wil! Zo zijn er legio opleidingsmogelijkheden. Zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak. Meer weten over welke groei je bij maandag kan doormaken? Je kan mij bereiken via jordi.boerman@maandag.nl of via het telefoonnummer 06-57137520

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job