HR-adviseur (24-36)

Vera van Staveren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vera van Staveren
OKT 09
Noord-Brabant Vast HBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137560
Solliciteren

Over de functie

Voor een gezondheidsinstelling in regio Breda is Maandag® op zoek naar een HR-adviseur voor 24-36 uur per week. Als HR-adviseur adviseer, ondersteun en coach je op het gebied van HR. Daarnaast ga je je richten op het werk naar werk begeleidingstraject, de WW oppakken en de mobiliteitsvraagstukken. Je standplaatsen worden Den-Bosch en Tilburg. De vacature is ontstaan door het weggaan van de huidige HR-adviseur en is in eerste instantie tijdelijk van aard. Echter, bij wederzijdse tevredenheid kan dit zeker worden omgezet naar een vaste constructie.

Je komt te werken in een innovatieve, dynamische, klantgerichte organisatie. Dat betekent verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen, lef hebben, met goede en vernieuwende ideeën komen. Dit vanuit vakmanschap, talenten en passie. Drie pijlers die door de opdrachtgever worden gestimuleerd. In een zelfstandig team wordt er resultaatgericht gewerkt aan gezondheid en veiligheid.

Raak jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Reageer zo snel mogelijk! (Let op: vanwege het vaste karakter van de vacature kan deze niet worden ingevuld door een ZZP'er).

Functie eisen

Eisen verbonden aan de vacature:

  • Aantoonbare ervaring met de CAR-UWO;
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Een relevante afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Interesse of meer weten? Bel of app mij op 06 82 52 13 87 of stuur een berichtje naar vera.vanstaveren@maandag.nl

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job