Functioneel Beheerder Office 365

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
OKT 09
Overijssel Tijdelijk HBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137534
Solliciteren

Over de functie

Ben jij functioneel ingesteld en sta jij open voor een nieuwe uitdaging in het werkveld?

Een opdrachtgever in de Regio Apeldoorn biedt een mooie kans voor jou om een rol als Functioneel beheerder te vervullen. Als Functioneel beheerder hou jij je bezig met de migratie naar Windows 10 met Office 2016 (VDI-omgeving) en migratie naar Office 365. Jij gaat je bezighouden met o.a. gebruikersondersteuning. Dit doe je door het afhandelen van service- en informatieaanvragen. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het geven van trainingen op het gebied van SharePoint. Heb jij de juiste kennis en weet jij dit op de juiste manier over te brengen? Dan kun jij van meerwaarde zijn voor deze mooie Gemeente.

Jij gaat je voornamelijk bezighouden met de migratie. Dit betekent dat jij ervoor gaat zorgen dat de organisatie op de goede manier wordt voorbereidt op deze migratie. Naast de voorbereiding hou jij je ook bezig met de uitvoering hiervan. Denk hierbij aan het opstellen van een gebruikershandleiding en de controle hierop tijdens de uitvoeringsfase. Tijdens deze uitvoeringsfase is het belangrijk om de Office-Applicaties te testen en te beoordelen of deze nog steeds functioneel ingericht zijn.

Het team bestaat uit ongeveer 75 medewerkers. Deze zijn allemaal werkzaam binnen de drie domeinen; Informatie Management, Functioneel Beheer en ICT-beheer. Binnen het DOWR-I-team worden majeure projecten en programma’s uitgevoerd, zoals plaats- en tijdsonafhankelijk werken en harmonisatie van applicaties. 

Functie eisen

·      Hbo werk- en denkniveau

·      Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Functioneel Beheerder, waarvan minimaal 1 jaar met SharePoint 2010 en Office 2010.

·      Aantoonbare kennis van Office 365

·      Ervaring met vergelijkbare migraties 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job