Klinisch Psycholoog

Youri Kroon
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Youri Kroon
OKT 09
Zuid-Holland Tijdelijk WO
08.11.2018 Job-Nr: 9137464
Solliciteren

Over de functie

Als Klinisch Psycholoog ben je een specialist in de zorg. Je werkt met complexe psychische problematiek en past diagnostische methoden toe op een specialistisch niveau. Je behandelt complexe stoornissen met verschillende evidence based behandelingen, zoals cognitieve therapie, transference focused therapie en schemagerichte therapie. Je bent vertrouwd met het doen van wetenschappelijk onderzoek en geeft leiding aan professionals. Ook begeleid en superviseer je aankomende professionals.  • Voor een of meerdere doelgroepen verricht je werkzaamheden volgens multidisciplinaire richtlijnen
  • Je werkt actief mee aan de ontwikkeling van het behandelbeleid van het centrum
  • Door het volgen van vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia houd je van het kennisniveau op peil
  • Zowel alleen als in teamverband voer je intake- en evaluatiegesprekken met cliënten
  • Je stelt behandelindicaties op en zorgt voor bespreking hiervan in het behandelteam


Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding tot klinisch (neuro)psycholoog of psychotherapeut met BIG-registratie
  • Gepassioneerde ondernemersgeest en teamspirit
  • Ruime kennis en ervaring op het gebied van (psycho)diagnostiek, behandeling en onderzoek, bij voorkeur ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en IPT ofwel bereid opleidingen hierin te volgen.
  • Een duidelijke visie op je eigen rol in de zorgverlening en een klantgerichte, respectvolle benadering met oog voor wensen en belangen van de cliënt.


Over het bedrijf

Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. 

Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Gedurende de opdracht word je begeleid vanuit Maandag. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je getriggerd? Solliciteer dan direct. Wil je meer weten of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij Maandag? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden binnen Maandag te bespreken!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job