Mutatie opzichter

Niek den Houdijker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niek den Houdijker
OKT 09
Utrecht Tijdelijk MBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137452
Solliciteren

Over de functie

Voor een woningcorporatie in de regio Utrecht zijn we op zoek naar een mutatie opzichter. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het inspecteren van de woning bij de mutatie. Jij wordt het aanspreekpunt voor aannemers, overheden en huurders.


Stel je voor dat jouw nieuwe huurwoning bijna van ellende uit elkaar valt of het er wemelt van de ongedierte. Het is een situatie waarin niemand wenst te komen, en dat ga jij als mutatie opzichter voorkomen. Dit doe je door reparaties te beoordelen en aangepaste voorzieningen in de woning vast te stellen. Dit maakt dat jij veel in contact bent met de in- en uitkomende huurders. Verder ben je op de hoogte van het beleid binnen de corporatie, zo kan het zijn dat je zelf of in overleg met de nieuwe huurder een nieuwe keuken of badkamer mag samenstellen. Tot slot schrik je niet van wat administratief werk.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde bouwkundige/technische opleiding op mbo/hbo-niveau
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als mutatie opzichter of bouwkundig opzichter
  • Kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid (Arbo-wet, V&G-beleid)
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur
  • In het bezit van een rijbewijs B

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de expert in het publieke domein en detacheert men professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Detacheren betekent voor professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. 


Maandag® is continu op zoek naar nieuwe ambitieuze professionals en opdrachtgevers. Door ze aan elkaar te koppelen worden zij onderdeel van het netwerk. Dit maakt dat Maandag® blijft groeien een het aantal uitdagende functies blijft toenemen. Je kennis vergroten en jezelf verder ontwikkelen zijn daarbij essentieel.


Wij bij Maandag® geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom heeft iedere professional een recruiter die fungeert als aanspreekpunt. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de mogelijkheden, zoals een leaseauto of de optie tot een vast dienstverband.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job