Sociaal Wijkbeheerder

Niek den Houdijker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niek den Houdijker
OKT 09
Utrecht Tijdelijk MBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137451
Solliciteren

Over de functie

Voor een woningcorporatie in de regio Utrecht zijn we op zoek naar een sociaal wijkbeheerder. Dit betekent dat je zelfstandig werkzaam bent in een gebied bestaande uit verschillende wijken behorende bij een woningcorporatie. Naast brede mensenkennis zijn goede samenwerking en communicatie een vereiste, omdat jij degene bent waar de wijkbewoners op bouwen. Jouw sociale vaardigheden zijn ijzersterk wat maakt dat je zowel de leuke als minder leuke situaties in de wijken de baas bent.


Wat ga je doen? Jij krijgt de grote verantwoordelijkheid om de wijken te beheren. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat deze wijken en plezier zijn om in te wonen. Daarom ben jij de aangewezen persoon om de woningen en omgeving te onderhouden en de cohesie tussen de wijkbewoners te versterken. Je ondersteunt kwetsbare huurders, komt in actie bij conflicten, houdt je bezig met reparaties en bezoekt bewoners thuis. Door relaties op te bouwen word jij het gezicht van de wijk!

Functie eisen

  • Mbo 3-opleiding en hoger in de sociale richting of veel ervaring in de rol binnen woningcorporaties
  • Kennis over de relevante wet en regelgeving bij woningcorporaties
  • Brede mensenkennis en goede contactuele eigenschappen
  • Overtuigingskracht en assertiviteit
  • Oplossingsgericht en zelfstandig kunnen werken
  • Flexibel
  • 32 tot 36 uur per week
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de expert in het publieke domein en detacheert men professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Detacheren betekent voor professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. 


Maandag® is continu op zoek naar nieuwe ambitieuze professionals en opdrachtgevers. Door ze aan elkaar te koppelen worden zij onderdeel van het netwerk. Dit maakt dat Maandag® blijft groeien een het aantal uitdagende functies blijft toenemen. Je kennis vergroten en jezelf verder ontwikkelen zijn daarbij essentieel.


Wij bij Maandag® geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom heeft iedere professional een recruiter die fungeert als aanspreekpunt. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de mogelijkheden, zoals een leaseauto of de optie tot een vast dienstverband.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job