Junior vastgoedadviseur

Niek den Houdijker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niek den Houdijker
OKT 09
Utrecht Vast HBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137449
Solliciteren

Over de functie

Voor een specialist op de woningbeleggingsmarkt in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een junior vastgoedadviseur. Deze functie vraagt naar een energiek en gedreven persoon die in de startblokken staat om te beginnen. Iemand die graag tussen de specialisten op de beleggersdesk wilt opereren en affiniteit heeft met de woningbeleggingsmarkt. Je komt te werken voor een organisatie die naast hard werken ook houdt van feestjes en hippe gekleurde sokken.


Wat ga je doen? Je duikt direct in de vastgoedwereld en krijgt daarbij de mogelijkheid om de vastgoedspecialisten te ondersteunen bij lopende aan- en verkoopprojecten voor particuliere en institutionele beleggers. Daarbij wordt een dosis lef gevraagd, want je gaat mee naar klanten en bezichtigingen. Ervaring in het vastgoed is daarom een pré. Daar staat tegenover dat het bedrijf jou de kans biedt om door te groeien tot zelfstandig vastgoedadviseur.

Functie eisen

  • Universitaire of hbo-opleiding
  • Affiniteit met de woningbeleggingsmarkt
  • Ervaring in de vastgoedwereld
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Commercieel ingesteld
  • Communicatief en accuraat
  • Gedreven teamspeler
  • Fulltime beschikbaar
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de expert in het publieke domein en detacheert men professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Detacheren betekent voor professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. 


Maandag® is continu op zoek naar nieuwe ambitieuze professionals en opdrachtgevers. Door ze aan elkaar te koppelen worden zij onderdeel van het netwerk. Dit maakt dat Maandag® blijft groeien een het aantal uitdagende functies blijft toenemen. Je kennis vergroten en jezelf verder ontwikkelen zijn daarbij essentieel.


Wij bij Maandag® geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom heeft iedere professional een recruiter die fungeert als aanspreekpunt. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de mogelijkheden, zoals een leaseauto of de optie tot een vast dienstverband.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job