Groepsleerkracht Groep 7

Wendy Jongerius
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wendy Jongerius
OKT 09
Utrecht Tijdelijk HBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137426
Solliciteren

Over de functie

Bezit jij al over de nodige ervaring, sta je sterk in je schoenen en maak je er een sport van om een goede band op te bouwen met je leerlingen? Wil je graag dat de leerlingen zich vertrouwd met jou voelen? Dan hebben wij de vacature voor jou!


De school voor wie wij de perfecte kandidaat zoeken, is een school die; sociaal/emotioneel betrokken is en de leerlingen op een cognitieve wijze onderwijs biedt, dit alles met de Christelijke normen en waarden en de uitgangspunten van een vreedzame school.


Jij bent de groepsleerkracht die op een helpende, sturende en ondersteunende manier eraan wil werken dat leerlingen zich kunnen vormen tot aardige, vaardige en betrokken burgers. Je weet je lesstof aan te passen aan de belevingswereld van deze leerlingen. Herkenbaar?! Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

Dit is wat wij vragen van jou:


-         Een afgeronde PABO opleiding;

-         Je beschikt al over de nodige jaren ervaring

voor de klas;

-         Je bent de rest van het schooljaar beschikbaar;

-         Je kan duidelijke structuur aanbrengen in de klas;

-         Je hebt affiniteit met het Christelijke geloof;

-         0.8/1 FTE. 

Over het bedrijf

Werken bij Maandag® houdt in dat je de kans krijgt om verschillende scholen te zien en op deze manier onwijs veel te leren. Je staat hierdoor nooit stil en daarnaast krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen. Dit is uiteraard passend bij jou ambities en behoeftes. 

Gedurende het hele proces blijven wij intensief betrokken bij je en komen we regelmatig bij je langs.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging, dan wil ik heel graag met jou in contact komen via het telefoonnummer: 06 12000330


Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs.

Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job