Recoveryverpleegkundige

Nesrin Tecim
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nesrin Tecim
OKT 09
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137408
Solliciteren

Over de functie

Betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht zijn jouw kernwaarden. Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, de drive om altijd de beste zorg te leveren en ben je een enthousiaste teamplayer, dan ben ik op zoek naar jou!


Functieomschrijving:

De recovery verpleegkundige is verantwoordelijk voor de gespecialiseerde zorgverlening rondom de cliënt op de holding- en recoveryafdeling. Je bent verantwoordelijk voor de opname van de cliënt voor de operatie en het bewaken en verplegen van de cliënt na de operatie en je verleent professionele zorg, met oog voor de behoeften van de individuele cliënt. Jij schept daarmee een prettige en veilige omgeving voor de cliënt op de recovery.

Functie eisen

Wie ben jij?

·      Je bent een gediplomeerd Recovery-, PACU-, High Care of IC-verpleegkundige;

·      Je verleent intensieve verpleegkundige en anesthesiologische zorg en bewaakt vitale functies van preen postoperatieve patiënten met diverse zorgzwaarten van verschillende leeftijden en specialismen;

·      Je assisteert de anesthesist bij medische verrichtingen als locoregionale anesthesie, het inbrengen van lange lijnen en zo nu en dan cardioversies;

·      Je rouleert over de diverse afdelingen waar preen postoperatieve zorg gegeven wordt;


Wat bieden wij?

·      Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

·      Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer.

·      Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

·      Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·      Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job