Anesthesiemedewerker

Nesrin Tecim
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nesrin Tecim
OKT 09
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137406
Solliciteren

Over de functie

Werken op een OK in een Topklinisch opleidingsziekenhuis. Een must in je carrière!

In het ziekenhuis in Rotterdam waar jij komt te werken staan gastgerichtheid en goede medische zorg in alle facetten centraal. Binnen dit ziekenhuis staan kwaliteit en de patiënt veiligheid voorop.

Functieomschrijving:

Als Anesthesiemedewerker verveel je je nooit. Vanaf de start van je dienst tref je de voorbereidingen voor de eerstvolgende ingreep. Je zet de medicatie klaar en test het anesthesietoestel. Tevens haal je de patiënt op van de verkoever, waar hij of zij wacht op de ingreep. Samen met de Anesthesioloog leg je de patiënt uit wat er die dag gaat gebeuren en je sluit de patiënt aan op het Anesthesietoestel, legt het infuus aan, intubeert en indien nodig prik je een arterielijn. Samen met de Anesthesioloog leidt je daarna de patiënt in én uit.

Functie eisen

Wie ben jij?

·      Je bent gediplomeerd anesthesiemedewerker.

·      Je zal samen gaan werken met 27 anesthesiemedewerkers, 5 leerling anesthesiemedewerkers, 18 anesthesiologen en 4 a 5 anesthesiologen in opleiding.

·      Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende projectgroepen of je te specialiseren tot vakspecialist.

·      Je kunt in verband met bereikbaarheidsdiensten binnen 20 minuten bij het ziekenhuis zijn (indien dit niet mogelijk is, krijg je een fraaie piketkamer met tv en pc tot je beschikking).


Wat bieden wij?

·      Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

·      Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer.

·      Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

·      Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·      Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job