Coördinator parkeren

Maurice Vermeul
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maurice Vermeul
OKT 09
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137389
Solliciteren

Over de functie

Opdracht

Je werkt als Coördinator Parkeren in een klein team van 4 medewerkers. Het team PAF (Parkeren, Auto en Fiets) is een gezellig team met een sterke collegialiteit en een praktijkgerichte instelling. Daarnaast werk je nauw samen met de teams van Bereikbare Stad en Stadsbeheer. Verder vorm jij vanuit de Gemeente de schakel voor externe partijen die bij het parkeren zijn betrokken.

Je bent verantwoordelijk voor een optimaal parkeersysteem in de gemeente. Je hebt een integraal overzicht over alle onderdelen van de uitvoering, kent de samenhang en voert de regietaak. Dit houdt onder meer in dat jij op basis van signalen en klachten, die je ontvangt via het Klant Contact Centre, helder communiceert naar burgers via de gemeentelijke website en brieven. Je vindt het leuk om andere collega’s te betrekken bij je werk, zoals Handhaving, het KCC en Stadsbeheer.

Daarnaast heb je goed contact met verschillende leveranciers en providers t.b.v. het parkeersysteem in de gemeente. Je beheert de contracten met externe partijen door toe te zien op het tijdig aangaan en het verlengen van contracten en het maken van scherpe prijsafspraken.

Ook analyseer en vertaal jij parkeerdata naar management rapportages en levert data analyses over gebruik en bezetting van het straatareaal. Je vertaalt nieuw beleid naar meetbare indicatoren en levert inhoudelijke kennis aan de lopende parkeerprojecten. Je bouwt samen met ons aan een opgave gestuurde manier van werken en je richt je op het realiseren van maatschappelijke effecten voor onze inwoners en bedrijven.


Functie eisen

Voor deze functie is het vereist dat je zeker 3 jaar aantoonbare werkervaring in het werkveld Parkeren hebt. Daarnaast beschik jij over een relevante HBO-opleiding, zoals Verkeerskunde of Verkeersplanologie aangevuld met de Post-HBO opleiding Parkeren.

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers beschikken over de competenties die aansluiten op onze kernwaarden: Resultaatgericht, Ondernemerschap, Transparantie en Samenwerking (ROTS). Verder vinden wij het voor deze baan van belang dat je gevoel hebt voor de (politieke) omgeving waarin je werkt. In de samenwerking ben je enthousiast, communicatief vaardig en een goede onderhandelaar. Wat betreft je werkaanpak behoren probleemanalyse, plannen en organiseren, doortastendheid en (pro) activiteit tot jouw competenties.


Gunningscriteria (weging)

1. Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding zoals Verkeerskunde of Verkeersplanologie (30 punten);

2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als coördinator parkeren in de afgelopen 5 jaar (30 punten);

3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een politiek bestuurlijke omgeving (25 punten);

4. Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (15 punten).


Over het bedrijf

Het gaat hier om een sterke groeigemeente in de directe nabijheid van grote steden en koestert zijn eigenheid. De stad is modern én historisch maar ook druk én rustig, grijs én groen. Deze gemeente is een groene gemeente. Bijna een vijfde van de gemeente bestaat uit parken en plantsoenen. Daar tegenover staat de hoogbouw van de wederopbouwwijken, het winkelcentrum en een uitgestrekt bedrijventerrein. Deze gemeente is een zeer interessante werkomgeving in het ‘stedelijke hart’ van de Randstad. Het heeft een overzichtelijke schaal, maar kent tevens ook veel dynamiek en complexe stedelijke opgaven.


In het team van “Opgave Bereikbare Stad” werken beleidsmedewerkers, ontwerpers, projectleiders en opdrachtgevers. We werken samen met de omgeving aan plannen en projecten voor een stad die bereikbaar, leefbaar, duurzaam en verkeersveilig is. Het toepassen van innovatie, anders omgaan met mobiliteit en het inpassen van vele ruimtelijke initiatieven en transformaties, zijn mooie uitdagingen.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job