Als MBO docent vast in dienst bij MAANDAG! 

Patty Langenberg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Patty Langenberg
OKT 09
Noord-Brabant Vast HBO
08.11.2018 Job-Nr: 9137336
Solliciteren

Over de functie

De dag begint met een kopje koffie in de lerarenkamer. Je bespreekt met je collega docenten het lekkere weekend dat je hebt gehad en vertelt de mop die je van je broer hebt gehoord. Na je kopje koffie loop je naar het lokaal waar de studenten al ongeduldig zitten te wachten. Verhalen galmen door de klas, de een nog uitbundiger dan de ander. Je klapt je boek open, start de computer op en probeert contact te krijgen met de klas. Na je goede weekend bent je wat coulanter aan het begin van de les. Na een paar minuten weet je eindelijk de aandacht van de studenten te trekken en kun je eindelijk beginnen met het vak waar jij zo van houd.

Als docent vind jij het belangrijk om de studenten iets bij te brengen uit je eigen praktijkervaringen. Zoals jij weet, leer je alles pas echt in de praktijk. Door jouw ervaringen kun jij een reëel beeld schetsen van de grote, werkende mensenwereld.  Jij bent een gezonde denker die, naast een portie kritisch inzicht, ook snel kan schakelen. Studenten motiveren is voor jou geen probleem en je weet ze enthousiast te maken voor jouw vak. En wat is er nou mooier door dit te kunnen doen op de school die het beste bij je past.

Ben jij inderdaad de docent die helemaal opgaat in de lesstof en deze nog zo kan overbrengen dat de studenten daarin meegaan? Kom dan in dienst bij Maandag®. Door in dienst te komen bij Maandag® ben jij altijd verzekerd van een leuke opdracht op een leuke school. Want via Maandag® krijg jij de kans om in de keukens te kijken van verschillende scholen. Je kunt jouw expertise delen of brandjes blussen als er problemen zijn binnen een school, met de zekerheid van een contract.

Functie eisen

Als docent op het MBO voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Je hebt een PDG of 1e/2e graag bevoegdheid;
  • Kennis overdragen is iets wat jij als de beste kan.

Ben jij enthousiast geworden? Dit heeft Maandag® nog meer te bieden:  

  • Een marktconform salaris ingeschaald volgende de onderwijs CAO;
  • Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer (een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden);
  • Opleidingsmogelijkheden bij onze Maandag® Acadamy;
  • Persoonlijke begeleiding en lesbezoeken van jouw recruiter en accountmanager.

Dus wil jij die zekerheid van een contract afwisselen met verschillende opdrachten op diverse scholen in de regio West- en Midden-Brabant? Dan ben je bij Maandag® aan het goede adres. Neem contact met mij op, bel, mail, sms of stuur een whatsappje om eens kennis te maken om de mogelijkheden bij Maandag® te bespreken. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job