GZ-Psycholoog

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lars Tigchelaar
OKT 08
Zuid-Holland Vast WO
07.11.2018 Job-Nr: 9137244
Solliciteren

Over de functie

Daar heb je er weer één. Een vacature voor een GZ-psycholoog. De ene organisatie biedt nog mooiere voorwaarden en salarissen dan de andere. Waarom zou je als GZ-psycholoog via Maandag aan de slag gaan?

Eerlijk gezegd heb ik daar geen antwoord op. Als GZ-psycholoog kun je namelijk overal en altijd aan de slag. Wat ik je wel kan bieden is een écht gesprek. Niet kijken naar je cv en wat je allemaal hebt gedaan, maar vooral verder kijken. Wat wil je nog graag? Waar liggen jouw uitdagingen? Vanuit Maandag wil ik samen met jou gaan kijken of we echt een verandering teweeg kunnen brengen.

Maandag werkt samen met diverse opdrachtgevers. Wil je in de basis blijven, of kijk je liever naar specialistische problematiek? Zit je graag in de uitvoering, of gaat jouw voorkeur uit naar de diagnostiek? Met welke doelgroep(en) werk je het liefst? Ik vind het leuk om hier samen met jou over na te denken.

Vastigheid en flexibiliteit is wat je bij Maandag kan verwachten, naast de diversiteit van opdrachten in jouw regio. Waarom zou je dus niet aan de slag gaan als GZ-psycholoog bij Maandag?! 

Functie eisen

Dit heb je nodig:

·        Zin om weer uit te kijken naar Maandag®

·        Een BIG- registratie als GZ-psycholoog

·        Het leuk vinden om niet altijd op één plek te zitten

Dit kun je van Maandag verwachten

·        Mooie opdrachten, gericht op jouw wensen

·        Een altijd bereikbare Recruiter die met je meedenkt

·        Mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job