Leerling HBO Verpleegkunde

Rutger Brüning
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rutger Brüning
OKT 08
Flevoland Tijdelijk MBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137174
Solliciteren

Over de functie

Jij wilt doorleren omdat er meer uit jezelf te halen valt. Daarnaast wil jij bijdrage aan een hoger niveau van de zorg. Kortom, jij wilt HBO-Verpleegkundige worden!

Je gaat je meer verdiepen in de zorg en zal leren om te gaan met, en te handelen naar de zorgvraag van de patiënt. Welke behoeften en belangen staan hierbij centraal en hoe pas je jouw handelen hier op aan. Je gaat hierbij aan de slag met een op maat gemaakte aanpak van de zorgvraag. Daarnaast zal je meer verpleegtechnische handelingen leren maar ook leren hoe je de regie neemt.

In 3 jaar tijd volg je duaal de opleiding HBO-V met goede begeleiding vanuit zowel de werkplek als Maandag®. In overleg met jou gaan we kijken waar je de opleiding het beste kunt volgen.

Kortom, je gaat al lerend de volgende stap nemen als verpleegkundige waarbij je meer inhoudelijk en verantwoordelijk gaat werken. Als bovenstaande jou aanspreekt, kom ik graag met je in contact. In een persoonlijk gesprek kijken we samen naar jouw drijfveren en zoomen we verder in op het opleidingstraject.

Wat biedt Maandag jou?

·       Een marktconform salaris o.b.v. de betreffende cao (ingeschaald op basis van opleiding en ervaring).

·       Reiskostenvergoeding o.b.v. €0.19 per kilometer

· Goede begeleiding gedurende je dienstverband vanuit de werkplek én Maandag®

Functie eisen

  • Diploma MBO-Verpleegkunde
  • Aantal uren in overleg (minimaal 24)
  • Ambitie om door te groeien naar HBO-Verpleegkundige


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job