Leerling (MBO) Verpleegkundige

Rutger Brüning
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rutger Brüning
OKT 08
Flevoland Vast MBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137172
Solliciteren

Over de functie

Na hard te hebben gewerkt heb je jouw diploma Verzorgende IG 3 op zak, maar je wilt meer. Je wilt doorgroeien tot verpleegkundige en Maandag® kan jou helpen!

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Amsterdam (ook Haarlem en Almere) zoeken wij gemotiveerde, leergierige verzorgende IG'ers die graag door wilt groeien tot verpleegkundige.

Nu je in het bezit bent van jouw diploma Verzorgende IG merk je dat je meer in je mars hebt. Je kan meer verantwoordelijkheid aan en wilt meer betekenen voor de cliënten waar je zorg voor draagt. Misschien biedt je huidige werkplek de opleidingsmogelijkheid niet aan maar wil je toch graag doorstuderen. Via Maandag® kan je al werkend in twee -en een half jaar jouw doel bereiken en ben je verpleegkundige.

In overleg met jouw gaan we kijken waar jij de opleidingsplek gaat vervullen. Ons netwerk aan opdrachtgevers maakt het mogelijk om in de diverse onderdelen van de zorg te gaan werken. Voorbeelden zijn de thuiszorg, revalidatie en verpleeghuizen. De stages, die via Maandag® worden gezocht, zijn een extra moment om je te oriënteren en ontwikkelen. En het is natuurlijk mogelijk om voor het startmoment van de opleiding al te werken om ervaring om te doen.

Als bovenstaande jou aanspreekt, kom ik graag met je in contact. In een persoonlijk gesprek kijken we samen naar jouw drijfveren en zoomen we verder in op het opleidingstraject.

Wat biedt Maandag jou?

·       Een marktconform salaris o.b.v. de betreffende cao (ingeschaald op basis van opleiding en ervaring).

·       Reiskostenvergoeding o.b.v. €0.19 per kilometer

· Goede begeleiding gedurende je dienstverband vanuit de werkplek én Maandag®

Functie eisen

  • Diploma Verzorgende IG
  • Aantal uren in overleg (minimaal 24)
  • Ambitie om door te groeien naar verpleegkundige
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job