Verpleegkundige Somatiek

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
OKT 08
Noord-Brabant Vast MBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137146
Solliciteren

Over de functie

Voor een gezellige en kleinschalige organisatie in Vught zoeken we een Verpleegkundige niveau 4 en/of niveau 5. Het gaat om een nieuw op te zetten Somatiek afdeling waarbij jouw rol als Verpleegkundige cruciaal is. Jij mag namelijk het project van de grond af mee helpen opzetten en jouw kennis en expertise volledig benutten.

Als Verpleegkundige Somatiek ben je buiten het verzorgen en verplegen van cliënten ook bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je coördineert de zorg en dienstverlening met als uitgangspunt het welzijn van de cliënt. Verder ondersteun je de zorgcoördinator en beantwoord je de vragen van de verzorgenden.

Samen met het team kijk je hoe de zorg het beste kan aansluiten bij de wens van de cliënt. Daarom vind jij als professional kwaliteit leveren het belangrijkste wat er is! Klinkt als een ijskoud drankje op een tropische zomerdag? Dan zoeken we jou!

Waarom werken via Maandag®? De toename van (kwetsbare) ouderen vraagt om specifieke deskundigheid op het gebied van zorg en welzijn. Wij bij Maandag® bieden jou zekerheid en de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Zo werk je de ene keer tijdens vakantieperiodes of andere pieken en de andere keer help je mee bij het opstarten van een nieuwe locatie. Ook is het mogelijk om voor langere tijd op een vaste plek te werken.

Herken jij jezelf als Verpleegkundige Somatiek in de volgende uitgangspunten? Versterkt de zelf- en samenredzaamheid van de ouder wordende burger en diens sociale omgeving. Versterkt het zelfmanagementvermogen van de oudere en zet zo nodig technologie in. Dan ben jij de geschikte persoon voor deze functie bij Maandag®!

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde op niveau 4 of 5.
  • Registratie in het kader van de Wet BIG.
  • Ervaring in de klinische revalidatie en/of klinische ziekenhuiservaring.
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

 Daarnaast verwachten wij van jou dat je:

  • Zelfstandig kunt werken in interdisciplinair teamverband;
  • Goed kunt samenwerken;
  • Bereid bent, aan de functie verbonden, onregelmatige diensten te werken;
  • Sensitief, zorgvuldig, klantgericht, flexibel en assertief bent.

 Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise vanuit een vast dienstverband bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

 Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job