Docent Voortgezet Onderwijs

Jolanda Dijkema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolanda Dijkema
OKT 08
Friesland Tijdelijk HBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137129
Solliciteren

Over de functie

Goed onderwijs vraagt om goede docenten! Ben jij klaar om de leerlingen in het nieuwe jaar mee te nemen in jouw passie voor het vak?

Voor verschillende scholen in Friesland zijn wij op zoek naar bevlogen docenten voor het nieuwe schooljaar. Wil jij vanuit de zekerheid van een vast dienstverband bij Maandag® ervaring opdoen bij verschillende scholen? En ben jij in opleiding of bevoegd voor één van de volgende vakgebieden; Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Nederlands, Engels, Duits of Economie? Dan kom ik graag met jou in contact!

Als docent ben jij in staat de ontwikkeling van onze jeugd verder te brengen en weet jij hen mee te nemen in het leerproces van jouw vakgebied. Met behulp van verschillende en interactieve les vormen zorg jij voor leuke en interessante lessen.

Functie eisen

  • Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
  • Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid of je bent in de afrondende fase van je opleiding;
  • Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je recruiter en accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Ook heeft Maandag® een eigen Academy, welke verschillende opleidingen en cursussen aanbiedt.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job