Begeleider Gehandicaptenzorg

Jurgen Barentsen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurgen Barentsen
OKT 08
Gelderland Tijdelijk MBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137094
Solliciteren

Over de functie

Voor een van de locaties in Arnhem kun jij aan de slag als betrokken begeleider in de gehandicaptenzorg. Het betreft een doelgroep met een ernstige meervoudige beperking waarbij het meer draait om sfeer, beleving en verzorging. Daarnaast is er een groep met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. De begeleiding is meer gericht op hun eigen regie.

Door jouw aanwezigheid zorg je ervoor dat de cliënten zich prettig en gehoord voelen.

Ben jij op korte termijn beschikbaar vor minimaal 24 uur en ben je bereid flexibele diensten te draaien? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Functie eisen

Voor deze functie spreken we graag kandidaten die voldoend aan de onderstaande functie eisen:


  • Diploma SPW, MMZ of Verzorgende IG
  • 24 - 32 uur beschikbaar
  • Affiniteit met de doelgroep

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job