Basisarts

Steve van Elteren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Steve van Elteren
OKT 08
Zeeland Tijdelijk HBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137069
Solliciteren

Over de functie

Regelmatige werktijden, mogelijkheid tot vast contract en een gegarandeerde opleidingsplek welke volledig betaald wordt. Spreekt dit jou aan? Wordt verzekeringsarts!


Jij houdt je voornamelijk bezig met het beoordelen van cliënten die al langer dan twee jaar ziek zijn. Dit betekent diverse complexiteit en daarom beschik jij over brede medische kennis. Samen met de cliënt kijk je naar de mogelijkheden die er zijn om deel te nemen aan de maatschappij, je voelt je immers het lekkerst als je werkt. Aan jou en je collega’s om dit op een zakelijke doch empathische manier aan te pakken om tot de juiste beoordeling te komen.


Heb ik je interesse gewekt en wil je weten hoe een dag als verzekeringsarts eruit ziet? Wij bieden jou deze kans!

Functie eisen

Wat neem je mee?

-         Afgeronde Master Geneeskunde;

-         BIG geregistreerd;

-         Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.


Voordelen voor jou?

-         Projectbegeleiding vanuit Maandag®

-         Regelmatige werktijden

-         Mogelijkheid tot overname en vast dienstverband

-         Betaalde opleiding Verzekeringsgeneeskunde


Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector.

Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job