Ambulant hulpverlener ouderschapsbemiddeling

Steve van Elteren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Steve van Elteren
OKT 08
Zeeland Tijdelijk HBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137066
Solliciteren

Over de functie

In de functie van Ouderschapsbemiddelaar werk je met een doel; het bewerkstelligen van herstel van de communicatie en het vertrouwen tussen de ouders in een problematische situatie, zodanig dat kinderen in een veilige en onbelaste situatie verder kunnen groeien en ontwikkelen. Je probeert contact te herstellen tussen de niet-verzorgende ouder en het kind.

Als Ouderschapsbemiddelaar is het van belang dat je kan omgaan met weerstand, meerzijdige partijdigheid en conflictsituaties. Samen met de ouders maak je afspraken over de verzorging en opvoeding van hun kinderen. Je organiseert bemiddelingsgesprekken, ontwikkelt een samenwerkingsovereenkomst, bemiddelt tussen ouders, draagt de rechten van het kind uit, biedt begeleiding in het proces, biedt deskundigheid op het gebied van opgroeien en opvoeding en in het bijzonder op het gebied van problematische scheidingssituaties en tot slot verzorg je de rapportage naar de opdrachtgever.

Functie eisen

Functie eisen:

•          Afgeronde HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek)

•          SKJ registratie

•          Bereidheid om onregelmatig te werken

•          Rijbewijs B

•          Kunnen overhandigen van een VOG


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job