Professional Jeugdzorg

Steve van Elteren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Steve van Elteren
OKT 08
Zeeland Tijdelijk HBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137059
Solliciteren

Over de functie

Weet jij wanneer crisisinterventies vereist zijn? Doe jij dit met hart en ziel? Dan is dit de passende uitdaging voor jou.

Jij komt in beeld als er zorgen zijn over de ontwikkeling en veiligheid van een kind of als er sprake is van geweld in de huiselijke sfeer. In dat geval ga je samen met de cliënt, het gezin, netwerk en lokale hulpverlening naar een oplossing. Hier draag je actief bij aan het herstel van een onveilige situatie. Daarvoor moet je stevig in je schoenen staan. Het is nodig om in sommige gevallen jeugdbeschermings- en jeugdreclasseringsmaatregelen uit te voeren.

De taken bestaan uit het opstellen van ondersteuningsplannen, het begeleiden van de cliënt en zijn of haar gezinssysteem bij hulpvragen op het gebied van zelfredzaamheid, psychosociaal functioneren en maatschappelijk functioneren.

Functie eisen

Functie eisen?


• Een afgeronde HBO-opleiding (MWD, SPH, Pedagogiek)

• Ingeschreven in het beroepsregister SKJ

• Kennis van complexe gezinssystematiek en de signalen van kindermishandeling

• Ervaring in het werken met complexe gezinssituaties

• Uren in overleg bespreekbaar


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector.

Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job