Operatieassistent gezocht!

Steve van Elteren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Steve van Elteren
OKT 08
Zeeland Tijdelijk HBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137058
Solliciteren

Over de functie

Ik ben opzoek naar meerdere operatieassistenten. Als operatieassistent ondersteun je de snijdend specialist door het assisteren, instrumenteren en omlopen bij operaties en medische onderzoeken en behandelingen.

Je hebt te maken met diverse soorten operaties. Operaties waarbij je expertise gevraagd word voor zowel veel voorkomende aandoeningen, als gecompliceerde behandelingen waarbij je zorg draagt voor het zichtbaar houden van het operatiegebied.

Binnen ons brede netwerk behoren ziekenhuizen die streven naar de hoogste kwaliteit van zorg en gaan voor het uiterste. Ik ben opzoek naar professionals waarbij hen dit aanspreekt.

Functie eisen

  • Je bent in bezit van een erkend diploma tot Operatieassistent
  • Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied, materialen, technieken, instrumentarium en apparatuur
  • Het spreekt jou aan om in wisselende werkomgevingen aan de slag te gaan


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? En wil jij aan de slag in de regio Zeeland & Zuidwest-Brabant? Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector.

Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job